KK Pet bunara osigurao prvo mjesto, nedjelja donosi ostale odgovore

Autor: Branko Tabak/Vedran Frakin
Photo: Iva Perinčić S event

Nakon 35 utakmica odigranih u subotu Karlovačko IV. Masters košarkaških veterana je stigao do dana odluke.

U nedjelju će se od 10 do 15 sati voditi borba za odličja i pobjednike Mastersa u sedam kategorija.

Uoči posljednjeg kola momčad Pet bunara u kategoriji 35+ osigurala je prvo mjesto, a pozdraviti igrače trenera Dade Burčula Zadrani mogu od 13:45 sati kada će im protivnik u velikoj dvorani biti Mladost. U odlučujućoj utakmici "bunari" su nadigrali Dubravu 61-51.

Puntamika je u kategoriji 40+ subotnjom pobjedom protiv Nikšića 81-55 nedjeljnoj utakmici zadnjeg kola s MORH-om dala značaj finala. Utakmica se igra u 12:30 u velikoj dvorani.

Veterani Zadra u kategoriji 55+ nakon poraza od Gorice 54-34 zbog iscrpljenosti i lakših ozljeda većine igrača neće biti u mogućnosti odigrati susret za treće mjesto koje je tako bez borbe pripalo ekipi Zagreba. U finalu će se sastali Velika Gorica i Slovenija 55.

U finalu kategorije 50+ u velikoj dvorani ogledat će se splitski Vitalac i zagrebački Fortunal. Istovremeno će u dvorani 3 utakmicu za treće mjesto igrati Pristan i Adriatic. Zadarska Maslina i Otok Ugljan ne konkuriraju za postolje, a u međusobnom susretu Otok Ugljan je bio bolji s 40-29.

U 11.15 sati na rasporedu je borba za odličja u kategoriji M45+. Galebu iz Šibenika suprotstavit će se Slovenija 45 (velika dvorana) dok će se za treće mjesto boriti Tuzla i Fortunal (dvorana 3). Voštarnica je u subotu nadigrala Kraljevo 39-36 te je poražena od Fortunala 51-37.

U konkurenciji žena Ž35+ Zadranke u zadnjem kolu igraju protiv splitske Fjake. Pobjedom sa sedam i više razlike izborile bi prvo mjesto. Susret se igra u 12.30 sati u dvorani 2. U kategoriji 45+ Zagreb je pobjedom nad veterankama Ljubljane osigurao prvo mjesto neovisno o rezultatima zadnjeg kola.


SUBOTA PRIOPĆENJE M35.PDF

SUBOTA PRIOPĆENJE M40.PDF

SUBOTA PRIOPĆENJE M45.PDF

SUBOTA PRIOPĆENJE M50.PDF

SUBOTA PRIOPĆENJE M55.PDF

SUBOTA PRIOPĆENJE Ž35.PDF

SUBOTA PRIOPĆENJE Ž45.PDF