Božićno druženje S Eventa

Priznati europski Zadar Dogus Basketball Tournament samo je jedan od projekata tvrtke Sport Event koja je u nepune dvije godine ostvarila vrhunske rezultate kada je promocija Zadra i Hrvatske u pitanju.

Božićni domjenak koji je okupio predstavnike medija, gradske uprave, košarkaškog kluba Zadar i brojne druge, najava je nove, još aktivnije sezone tima Sport Eventa.

Uz već poznati euroligaški košarkaški turnir, mlad i energičan tim kreće s početkom 2016. godine u nove izazove kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini.

Direktorica tvrtke Zdenka Zrilić ovu je priliku iskoristila kako bi zahvalila Zadranima, predstavnicima grada i medija na podršci:

"Uspješan turnir i sezona koja je iza nas nebi bila ostvariva bez zalaganja svih. Zahvaljujem Zadranima uz najbolje želje povodom nadolazećih blagdana. Vjerujem kako ćemo zajedno i u 2016. godini, uz one postojeće ali i nove projekte još više raditi na promociji našeg grada i Hrvatske!"

Na božićnom druženju u zadarskoj kavani Lovre bili su trener KK Zadar Ante Nazor, sportski direktor i direktor kluba Branko Skroče i Borsi Skroće, predstavnik Dogus Grupe Burkan Baykan, pjevač Neno Belan, direktor ŠC Višnjik Denis Karlović i mnogi drugi. "